STEUN DE OOSTERHOUTSE HORECA

MET DE SPECIALE OOSTERHOUTSE HORECABON

MELD JOUW BEDRIJF OF CLUB AAN

ZO WERKT HET!

Na jouw aanmelding om aan te sluiten als werkgever of club neemt Dré de Jong – Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Oosterhout – op korte termijn contact met je op.

Hij zal de details met je bespreken en vervolgens kun je een definitief aantal horecabonnen aanschaffen.
Dit zijn papieren horecabonnen die elk voorzien zijn van een unieke code. Jij kunt vervolgens de horecabonnen onder jouw werknemers of leden verdelen.

Jouw werknemer/lid moet de horecabon met unieke code vervolgens binnen 8 dagen activeren via deze website (www.straks-eten.nl). Daarbij geeft jouw werknemer/lid tevens op bij welke Oosterhoutse horecazaak hij/zij deze horecabon wens te besteden. Pas na activering is de horecabon geldig en alleen bij de door jouw werknemer/lid gekozen horecazaak is de geactiveerde horecabon te besteden. 

De horecabon is na activering te besteden, aan eten en/of drinken, in één van de deelnemende horecabedrijven. De horecabon is tot 12 maanden nadat de horeca weer open is te gebruiken. Na deze 12 maanden is hij niet meer geldig.

Sluit je aan bij de actie van maatschappelijk betrokken werkgevers

Mooi hè! Je kunt je aansluiten bij deze actie als werkgever óf club met de speciale Oosterhoutse horecabon. Als club kun je (centraal georganiseerd) horecabonnen kopen door en voor de leden. Als werkgever kun je de horecabonnen als cadeau geven aan jouw personeel. Een cadeau aan jouw werknemers als dank voor hun inzet tijdens deze moeilijke tijden én tegelijk als een steun in de rug voor de hard getroffen Oosterhoutse horecaondernemers.
Als club kun je zo leden de gelegenheid bieden om Oosterhoutse horecazaken concreet te steunen tijdens de corona-crisis.
Zo snijdt het ‘maatschappelijk’ mes aan twee kanten.

Op initiatief van de Rietveld Group, Döhler en Janus Vaten, waar ook de Gemeente Oosterhout, De Graaf Logistics, Otentic Logistics en Groeneboom Container Service zich ondertussen bij hebben aangesloten, is deze actie gestart.
Samen kopen zij horecabonnen, die door werknemers of leden kunnen worden gespendeerd bij de aan deze actie deelnemende Oosterhoutse horecabedrijven.

Bij de activering kiest jouw werknemer of lid vervolgens zijn/haar favoriete horecabedrijf, waar hij/zij de horecabon gaat uitgeven.

De Oosterhoutse horecabedrijven zijn hier uiteraard zeer dankbaar voor. Mede dankzij deze financiële steun hopen we dat we de deuren van onze horecabedrijven na de corona-crisis weer kunnen openen en iedereen weer welkom mogen heten!

De impact van het corona virus

Het corona virus heeft ondertussen geleid tot een corona-crisis. Oosterhoutse horecabedrijven worden keihard geraakt door de problemen rondom het corona-virus.
Van het ene moment op het andere moesten alle horecabedrijven de deuren sluiten.

Dat betekent dat deze bedrijven per direct geen omzet meer kunnen maken. Geen inkomsten, maar de uitgaven gaan door.

Dankzij deze actie worden de deelnemende horecabedrijven financieel geholpen.

Steun van deze maatschappelijk betrokken werkgevers
(Daar komt jouw logo tussen te staan!)

Deze personen hebben belangeloos meegewerkt aan de realisatie van deze actie

Conny Michielsen-Broeders:  Secretariaat Koninklijke Horeca Nederland, Oosterhout.
Dré de Jong – Chefz Proeflokaal: Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, Oosterhout.
Bram van Ast – TB Online Solutions: Website met achterliggende techniek, rapportages van de registraties op de website, distributie registraties, updates.
Arno Meulendijks – Fairmind bright Creatives: Concept bedenken, horecabon ontwerp, beeldmateriaal, idee bewaking en contacten bedrijven.
Ad Tielemans – A.D.T. administratief- en fiscaal advies: Financieel toezicht en beheer financiële administratie.